VOCAL Coaching

Vocal Coaching kan in 3 smaakjes: kort, medium en lang. Oftewel 30-45-60 minuten. Het is maar net wat jouw doel is met de les/coaching.

Bij alle coachsessies gaan we op zoek naar jouw optimale stem (geluid). Waar zitten je blokkades? (die zitten niet altijd bij je stem…) Ik vind het belangrijk om je als coach een veilig gevoel te geven om je eigen creativiteit aan te boren waarbij je zelf ervaart hoe je het anders kunt doen. Natuurlijk zal ik je oefeningen geven, maar ik probeer je zoveel mogelijk zelf te laten ontdekken en te ervaren.

Je kiest zelf hoeveel tijd je aan je coachsessie wil besteden. Uiteraard zul je bij een les van 30 minuten minder snel en diep in het lied kunnen duiken dan bij een les van 60 minuten. Maar dit is ook maar net waar jij als leerling behoefte aan hebt. Wil je graag samen met iemand zingen? Ook dat is mogelijk. Tarieven zijn op aanvraag.

Proefles ?
Ik leer je graag kennen tijdens een proefles van een uur.  (kosten: €50) Dan kunnen we kijken waar jij aan wil werken en wat je daarvoor nodig hebt. Ik vind het belangrijk om allebei een ‘klik’ te voelen om verder te gaan. Zingen is jezelf een stukje bloot geven en dan is het belangrijk dat je je op je gemak voelt.

Lesdagen:

Maandag: 8:30 – 14:30 uur
Dinsdag: 8:30 – 14:30 uur
Duur: 30 – 45 – 60 minuten
Kosten: € 35 – €45 – €55 (incl BTW)
Locatie: Studio Pure Voice, Sijsseltselaan 12, Ede