Wie zit er achter Pure Voice?

Paula Vos 😉
Zangcoach Paula Vos van Pure Voice is in 2003 afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium (Nu beter bekend als Codarts). Zij heeft daar de opleiding Docent Muziek gedaan met als hoofdvak Zang. Na haar studie heeft ze jaren lang les gegeven op verschillende middelbare scholen. Met daarnaast haar eigen zangpraktijk Pure Voice.
Momenteel werkt zij full time voor haar eigen zangschool Pure Voice. Ze geeft de zanglessen, workshops en groepslessen. Daarnaast werkt zij als gast – zangtechniek docent aan de Nederlandse Musical Academie in Arnhem en wordt vaak gevraagd als gastdocent bij verschillende andere muziekopleidingen.
In 2012 heeft zij haar Master titel behaald in het Estill Voice Training System.
Naast de EVT opleiding heeft zij verschillende bijscholingen gevolgd in o.a. CVT, daarmee heeft zij de juiste kennis van de stem en techniek waardoor zij effectief en efficiënt met de vocalist aan de slag kan!

Naast het lesgeven vind Paula het heerlijk om zelf mooie liedjes te zingen. Dan wel zelf geschreven of mooie liedjes van anderen, Paula geeft haar eigen draai er aan. Zij verzorgt optredens tijdens lezingen in het klooster in Huissen, of in verschillende restaurants. Wil je Paula horen? Luister dan hier naar wat liedjes van Paula’s CD: “Huis van mijn herinnering”