Bij zangschool Pure Voice krijgt jouw stem alle aandacht.

Naast het verzorgen van individuele zang- en groepslessen geeft Pure Voice ook diverse workshops en muzikale “energizers” voor zowel consumenten als bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Er is heel veel mogelijk…!

Ons aanbod

Workshops

Koorcoaching
Vrijgezellenfeest
Teambuilding

Individueel

Vocal KORT
Vocal LANG
Auditietraining

Groepen

Pure Voice Kids (7-11 jr)
Teen Voices (12-17 jr)
Voices (18+)

WAAR?
Schaapskooi De Maanderbuurt

WANNEER?
Elke maandag en woensdag (met uitzonderingen van schoolvakanties)

HOE LAAT?
vanaf sept 2021:

Maandag:
15:30 – 16:15 uur (PV Kids 1)
16:15 – 17:00 uur (PV Kids 2)
17:00 – 17:45 uur (Teen Voices)
Woensdag:
19:30 – 21:00 uur (Voices)

Pure Voice zoekt nieuw talent!

Hou jij van zingen? Bij Pure Voice kun je elke week in een groep zingen.

Vanaf het nieuwe schooljaar 2021-2022 worden de groepslessen op leeftijd ingedeeld:

Pure Voice Kids 1: kinderen uit groep 4-5-6 basisschool
Pure Voice Kids 2: kinderen uit groep 7 en 8 basisschool
Teen Voices: middelbare scholieren
Voices:  18 jaar en ouder

Binnen deze groepen zingen we de mooiste liedjes met een goede techniek. Zo wordt er elke les eerst goed ingezongen. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd!

Kom jij GRATIS een keertje meedoen?

Waarom je zanglessen moet volgen bij Pure Voice:

“Zingen is voor mij een ontdekkingstocht in inspiratie, ontspanning, techniek en vooral emotie. Als professioneel spreker heb ik bovendien veel baat bij de training van mijn stembanden en ademhaling. Ik ben fan van Paula omdat ze een unieke mix van professionaliteit en menselijkheid biedt. Paula biedt dus veiligheid én uitdaging en daarmee een leerklimaat waarin ik kan ‘vliegen’.”

Kasper KlaarenbeekIndividuele coaching op maat

“Het is indrukwekkend wat er tijdens workshops van Paula Vos gebeurt. Of het nu jongeren, ouderen of vrijwilligers van hospices of directeuren betreft. Paula is in staat om snel de juiste snaar te raken en mensen en groepen in beweging te krijgen. Ze weet met haar stijl (puur naturel) en haar vakmanschap mensen te raken. Er ontstaat veel enthousiasme en het gaat verder dan mooi zingen met elkaar. De mensen stellen zich open, verbinden zich met hun eigen hart én met elkaar. En het komt binnen, tot in je ziel…”

Aalt BakkerDirecteur Dominicanenklooster Huissen

“Ik volg nu al meer dan twaalf jaar les bij Paula. Al voor ze haar eigen zangschool begon, zat ik bij haar. Nog steeds kijk ik elke week uit naar de les. Dat komt omdat er genoeg uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei is, maar ook ontspanning en gezelligheid. Paula is een spontaan en vrolijk persoon die iedereen ziet binnen een groep. Ze heeft duidelijk passie voor haar vak en dat brengt ze over op ons. Ik ben dan ook van plan om nog een hele tijd bij haar te blijven zingen!”

Machteld van der Eijk – van BruxvoortLeerling Musical Pop Voices

“Ik vind het zo lief dat jij elke woensdag voor mij klaarstaat. Je geeft heel goed les, want ik kan nu veel mooier zingen dan eerder.”

Nora van WalsemLeerling Pure Voice Kids

“Vanaf het moment dat ik bij Paula Vos en de Voices binnen liep voelde ik de positieve energie van het zingen in een groep. Zingen met de Voices is elke week weer een feestje. Met de Voices heb ik niet alleen beter leren zingen maar ik heb er een groep vrienden bijgekregen. Paula Vos geeft les met energie en humor. Ze weet het beste uit je naar boven te halen en laat je soms iets doen waarvan je niet wist dat je het kon of durfde. Dat zorgt voor een prachtig resultaat!”

Isabel van Zelm
Isabel van ZelmLeerling Voices